omah kaca Chengfei

Layanan Enten

Desain Profesional

Produksi One-stop

Instalasi Independen

Salesman Banget

Cocog kanggo investasi

Produsen omah kaca sing apik banget kanggo omah kaca

Babagan awake dhewe

Produsen Rumah Kaca Berpengalaman

Wiwit diwiwiti ing taun 1996, kita wis nyedhiyakake macem-macem layanan lengkap saka desain, produksi, transportasi, konstruksi lan tuntunan sawise adol menyang pelanggan omah kaca ing saindenging jagad, mbantu dheweke ngembangake produksi lan nyuda biaya manajemen omah kaca.Ayo griya ijo nduweni peran kanthi maksimal.Amarga saka solusi lengkap kita, ing wektu pangiriman, wicaksana wis sale lan layanan sawise-sales, Chengfei griya ijo uga wis nampa akèh pujian pelanggan.

Tujuan kita

Tuwuh bebarengan karo saben pelanggan, ngiringan griya ijo kanggo para pelanggan, lan dadi pemasok sing dipercaya pelanggan.Ayo omah kaca bali menyang esensi lan nggawe nilai kanggo tetanèn.

pabrik-1
pabrik-3
pabrik-4
pabrik_img_1
pabrik_img_3
pabrik-5
pabrik-2
pabrik_prev
pabrik_next
Ngirit Wektu lan Dhuwit ing Proyek Rumah Kaca

Ngirit Wektu lan Dhuwit ing Proyek Rumah Kaca

Produk omah kaca kalebu proyek rekayasa, saka desain omah kaca awal, produksi omah kaca tengah, transportasi omah kaca tengah lan pungkasan nganti konstruksi omah kaca pungkasan, saben tautan duwe tim khusus sing kudu diterusake lan dikontrol.Priksa manawa sampeyan entuk omah kaca sing sampurna.

Tim Instalasi Independen

Tim Instalasi Independen

Yen sampeyan mbutuhake kita nawakake layanan instalasi, kita uga bisa nindakake.Kabeh anggota duwe pengalaman instalasi luwih saka 5 taun ing lapangan omah kaca lan ngerti carane mbangun omah kaca kanthi apik.

Tim Teknis Profesi

Tim Teknis Profesi

Kita wis fokus ing riset lan pangembangan produk omah kaca wiwit wiwitan.Nganti saiki, kita duwe luwih saka sepuluh teknologi paten.

Pabrik Sejarah Panjang

Pabrik Sejarah Panjang

Swara 25 taun pengalaman ing lapangan omah kaca ndadekake kita diwasa.Ora ketompo ing desain omah kaca, produksi, lan pangiriman, kita duwe manajemen lan kontrol sing ketat kanggo mesthekake yen kita bisa nggawa pengalaman sing apik kanggo saben klien.

  • Sertifikat merek dagang
  • Sertifikat produksi safety
  • sertifikat CE
  • Paten desain tampilan omah kaca
  • Sertifikat ISO
    • Sertifikat merek dagang
    • Sertifikat produksi safety
    • sertifikat CE
    • Paten desain tampilan omah kaca
    • Sertifikat ISO
    warta_bg

    Blog & Warta

    Kita tansah gaul karo pitakon babagan industri omah kaca.Muga-muga bisa mbantu sampeyan milih jinis omah kaca, pilihan pemasok, lan konstruksi omah kaca.

    Aplikasi saka cahya deprivation greenhouses

    29/03/23

    Informasi sing Thailand ngidini tani ganja taun kepungkur wis nyebar.Ana omah kaca ing industri omah kaca sing digawe kanthi jelas kanggo tuwuh ...

    warta_next

    Pancegahan kanggo tuwuh ganja ing omah kaca

    22/03/23

    Kanggo akeh petani, tuwuh ganja ing omah kaca minangka cara sing saya populer.Bisa dadi cara sing apik kanggo ngolah ganja sing berkualitas tinggi ...

    warta_next

    Luwih profesional, luwih berpengalaman, luwih kompetitif ing manufaktur omah kaca

    Ayo omah kaca bali menyang esensi lan nggawe nilai kanggo tetanèn.

    KEPENDUNG EMPOL DESIGN GREENHOUSE, HARGA GREENHOUSE, UTAWA RENCANA GREENHOUSE?

    LANGSUNG HUBUNGI KAMIikon_kontak